Wijn Koperij Joure - Jeen Lolkema

Wijn Koperij Joure

“WKJ” oftewel Wijn Koperij Joure vond ik 1 van de leukste projecten die ik op mijn stage heb gekregen. Dit komt omdat ik voor de verschillende wijnen waar geen foto beschikbaar van is, een mooi plaatje moest komen dat hiervoor in de plaats kwam.

Nou waren hier totaal geen eisen voor en kon ik mijn fantasie er helemaal op los laten. Dan moest er natuurlijk ook nog een logo ontworpen worden die wel gedeeltelijk op deze fles moest lijken om een eenheid te scheppen in de uiteindelijke resultaten.

Dit heeft geresulteerd in een minder gedetailleerde fles met daar hun naam bij. Naast de fles lopen de W en J nog door als een soort tak met bladeren, het zorgt voor de associatie met de bladeren op de gedetailleerde fles. Uiteindelijk maken de goede indeling van de compositie en alle kleine elementen het tot een mooi geheel.

Uitgevoerd

Design

Drukbestanden