Songbird & ExFi

DefiOracles laat gebruikers hun SGB(Songbird)/ WSGB(Wrapped Songbird) wrappen/unwrappen. Met WSGB kan je je vote delegeren aan een FTSO-provider om rente te verdienen of je kan het in 1 van de andere FlareFinance producten gebruiken.

FlareLoans is een door activa gedekt uitgifteplatform voor leningen dat gedecentraliseerde on-demand liquidity (DODL) aanbiedt, dit d.m.v. token-houders in staat te stellen hun activa te bundelen om uitgeleend te worden tegen een lener zijn onderpand.

FlareX laat gebruikers van het Songbird Network SGB ↔ CAND traden en een passief inkomen te verdienen door liquidity te verschaffen aan liquiditypools. Gedecentraliseerde on-demand liquiditeit (DODL) is via een eenvoudige en gebruikvriendelijke interface te benaderen.

FlareFarm is het primaire beheerplatform voor rendement en het distributie platform voor eerlijke lanceringen(launchpad). Met Flarefarms kunnen gebruikers makkelijk en effectief rendement verdienen door deel te nemen aan verschillen stakingpools.

BifrostWallet logo - Jeen Lolkema

De Bifrost Wallet is nu beschikbaar voor Android en iOS. Ondersteunde crypto assets zijn o.a. Songbird, Ethereum, XRP en nog honderde andere tokens. Download de app vandaag om je crypto assets veilig te bewaren.

Gebruik de Bifrost Wallet om je Songbird te bewaren, je kan het hier op het Songbird network delegaten, wrappen, unwrappen & rewards claimen!

Door de in app browser kan je op het ExFi network je WSGB(wrapped songbird) gebruiken in verschillende producten om zo wat extra te kunnen verdienen.

Support mijn website!

Een kleine donatie is altijd welkom als je de informatie op mijn website handig vind. Hierbij 2 handige QR codes om in SGB of XRP een donatie te maken.

XRP address

XRP QR code - Jeen Lolkema

SGB address

Songbird QR code - Jeen Lolkema